Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Blev Medlem

Har du lyst til at gøre en forskel for det danske samfund og beredskab, kan du blive frivillig i Marinehjemmeværnet.

​​Hjemmeværnet er en aktiv del af det danske samfunds krig- og kriseberedskab. Derfor trænes Hjemmeværnets soldater til at løse en række opgaver i relation til at forebygge og håndtere en lang række scenarier til lands, til vands og i luften.

Hjemmeværnets frivillige soldater står klar til at træde ud af dagligdagen og stille op med kort varsel - alle døgnets 24 timer hele året rundt - når samfundet kalder ind til en skarp fritid. 

Som frivillig vil du gennemgå en militær grunduddannelse, der svarer til hærens basisuddannelse, og som en del af Marinehjemmeværnet får du desuden mulighed for at videreuddanne dig selv.

Vi tilbyder dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og evner med en række gratis uddannelser og gennem nye udfordringer og erfaringer. Der er adskillige muligheder for videre uddannelse, f.eks. som motorpasser og fartøjsfører.

Marinehjemmeværnet på Holmen har tradition for at nysgerrige og ansøgere bliver inviteret til en Informationsaften, og derefter kommer med ud på sejladser med vores Uddannelsesbesætning. Efter nogle måneder, hvor man har deltaget nogle gange, vil man blive indkaldt til samtale med vores rekrutteringsspecialist, Flemming Sieben, hvor fremtiden for engagement og kontrakt bliver drøftet.

Læs mere på ViStillerOp.dk​ eller lyt til den nye podcast-serie En Fritid som Soldat.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring