Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Hjemmeværnskompagni Aalborg Nordvest

​​​​​

Hjertelig velkommen til Hjemmeværnskompagni Aalborg Nordvest!

Vi er et kompagni med fokus på en skarp militær profil, kompetenceudvikling og et solidt fællesskab. 

Kompagniet har til huse på Aalborg Kaserner i Nørresundby.

Mange af kompagniets soldater er ent​en nuværende eller tidligere studerende på en af Aalborgs mange uddannelsesinstitutioner og vi har derfor fokus på at tilrettelægge vores aktiviteter, så de kan indgå i et travlt studieliv og samtidig fungere som et "grønt afbræk" fra bøgerne.

 

Nedenfor er beskrevet de forskellig​e delinger i kompagniet og deres opgaver.

 ​

​Infanteridelingen

Infanteridelingen er kompagniets mest aktive. Hovedopgaverne er offensiv og defensiv kamp, bevogtning og støtte til Forsvaret. Det er i infanteridelingen at man får flest oplevelser og her de største våben findes. Mange af medlemmerne er enten nuværende eller tidligere studerende hvorfor gennemsnitsalderen ligger i midt tyverne​.

 

Kommandodelingen

Kommandodelingen er kompagniets "nervecenter". Her sidder de ledende skikkelser i kompagniet og styrer hvor kompagniet er på vej hen og hvordan. Alt vedrørende logistik og administration varetages desuden her.

 

Bevogtningsdelingen

Bevogtningsdelingen varetager primært bevogtning og er således stadig en mere "grøn" deling end kommandodelingen, men typisk med et lavere aktivitetsniveau and infanteridelingen. 

 

Vil du vide mere?

Vi søger altid nye medlemmer, så om du er tidligere værnepligtig eller aldrig har stiftet bekendtskab med "det grønne," så tøv ikke med at skrive til hvkanv@hjv.dk, hvis du kunne tænke dig at være en del af fællesskabet!

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring