Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Anders er klar til at indspille forskellige opgaver til kompagniets ledelse, som de så skal agere på, hvilket ind imellem kan give sved på panden for dem der modtager opgaven.

Esbjerg City i Taktisk Træner

I denne weekend fra fredag den 20 til søndag den 22 februar, har kompagniets ledelse med hjælpere, valgt at tilbringe weekend i den taktiske træner i Oksbøllejren, for at øved forskellige taktiske indsættelser.

21-02-2015
​​Kompagniets ledelsek skal i en skarp situation kunne løse mange forskellige opgaver. Ligefra at sørge for at de indsatte styrker får noget at spise, og at der er nok toiletpapir.

Disse opgaver kan i Oksbøl lejrens taktiske træner øves, under næsten realistiske forhold.
Alle i ledelsen bliver på een eller anden måde. trængt op i et hjørne rent udfordringsmæssigt.
For det meste lykkes det i fællesskab som den gode bokser, at kæmpe sig ud af ringhjørnet og genetablere overtaget.

Sådan en øvelse er givtig og en meget vigtig del, af kompagniets uddannelse og opgave. Nemlig tilstadighed, at kunne løse opgaver uanset opgavens art, inden for kompagniets ansvarsområde, og tildels også at kunne støtte andre enheder med mandskab og oplysninger.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring