Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Haderslev

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Hjemmeværnskompagni Hader​slev 
 ​

Hjemmeværnskompagni Haderslev uddanner til – og løser vores kerneopgave som er bevogtning af Haderslev garnisons garage og logistik faciliteter på Louisegård, der også rummer et NATO krypto center, hvorfor Haderslev garnison stiller større og skarpere krav til en professionel holdning og opgaveløsning.

Vi løser ligeledes opgaver med støtte til forsvaret i form af uddannelse og deltagelse på øvelser. Politiet og beredskabet bruger kompagniet til støtte ved store arrangementer og efter behov ved truende katastrofer, som højvande, afspærringer ved ulykker og brand.

Kompagniet arrangerer hvert år en international skydekonkurrence, deltager med soldater i både skydekonkurrencer, og gruppekonkurrencer der tester de almene soldaterfærdigheder.
Vi har et stærkt fællesskab og engagement, som smitter af på det civile liv ved siden af hjemmeværnet.

Vi har plads til alle der har lyst til at understøtte vores opgaver og fællesskab, du skal dog gennemgå hjemmeværnets grunduddannelse, så du er elementært klædt på til at indgå i en gruppe.

Kompagniet fremhæver sig selv som en stærk militærprofil, der i yderste konsekvens sætter forsvaret af Danmark og Danske værdier som det højeste mål.​


Vision:
Vi forbereder sig på en fredelig fremtid, ved at træne til det værst tænkelige scenarie.

Mission:
Vi lægger i fredstid vægt på uddannelse og beredskab til at støtte forsvaret, politiet og beredskabet. I krigstid vil vi løse vores kerne opgave således at Haderslev garnison og NATO uforstyrret kan forsætte deres arbejde så længe som muligt.

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring