Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Åbningstider depotet i corona tid

Information fra Udleverende Depot Karup omkring genåbningen.

29-05-2020

Information fra Udleverende Depot Karup omkring genåbningen.

Munderingen:

Vi åbner igen op for bytning af mundering for HJV personel. Første åbningsdag er mandag den 8 juni fra 1500-2000. Herefter fortsætter vi som normalt hver mandag i lige uger – ferieperioder undtaget

Vi henstiller til at FSBM eller en dertil egent fra enheden selv måltager PSN i udleveringsrummet for at lette presset på munderingspersonalet. Også gerne uden for normal åbningstid. Har man behov for et genopfriskningskursus i alarmsystemerne er man velkommen til at kontakte OS T. Frandsen for en ny gennemgang

Såfremt det er muligt henviser vi al bytning af udrustning til munderingsshoppen.dk

www.hjv.dk ligger der gode guides til anvendelse af denne.

Vi henstiller til at HJV PSN i videst muligt omfang kommer på HJV åbningsdage grundet begrænsninger på antallet af kunder der kan betjenes i dagligdagen.

Døren vil være låst ind til munderingen – der ligger en ringeklokke der skal anvendes for at vi kan styre antallet af kunder i butikken.

Der vil være skiltet med afstand og vi kan for nuværende kun have 2 kunder inde ad gangen. Forvent derfor ventetid.

Vi skal følge Forsvarets Sanitets Kommando generelle vejledning for smitteforebyggelse.:

  • MA, som skal have udleveret eller aflevere udrustning m.m. skal betragtes som enkeltpersoner.
  • Der skal til enhver tid være mindst 1 m til en anden MA.
  • Der skal være plads til at passere hinanden på behørig afstand, evt. med ryggen mod hinanden, hvis dette er nødvendigt.
  • Størrelsesafprøvning holdes på et minimum, og udlevering bør ske efter skøn i stedet. Hjemmeværnet har adgang til egen prøvekollektion i udleveringsrummet.
  • Udrustning mm. skal afleveres på en måde, så modtageren og MA ikke berører den samme genstand. MA lægger genstanden i en kasse eller et bur, som modtageren kun berører på ydersiden, når det føres videre.

Herefter må udrustningen og materielgenstandene ikke berøres i minimum 72 timer.

  • Hvis, det ikke kan undgås, at MA og modtageren berører den samme materiel-/udrustningsgenstand, skal modtageren bære handsker og må ikke berøre sig selv i ansigtet med handsker på.
  • Hænder skal vaskes/afsprittes efter, at handsker er taget af.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring