Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Samsø

​​

Hjemmeværnet på Samsø

Hjemmeværnskompagni Samsø dækker hele Samsø kommune, med omkringliggende øer og holme. Vi har vores base på Hjemmeværnsgården i Onsbjerg.

Det der kendetegner vores kompagni er vores faglige engagement, det store fælles ansvar vi løfter ved uddannelser og indsættelser, samt ikke mindst, et fantastisk godt kammeratskab. Vi lægger vægt på at vores aktiviteter afvikles med et højt fagligt indhold og vi har meget fokus på soldaternes uddannelse.

På Samsø er hjælpen fra det øvrige Danmark nogle timer væk, hvis der sker en hændelse, derfor er det nødvendigt at vi hele tiden har et Hjemmeværnskompagni, som er opdateret på alle vores uddannelser.

I vores kompagni har vi en kommando deling, en bevogtnings deling og et antal af vores soldater er Politi funktions uddannet.

Det koster ikke noget at være soldat i Hjemmeværnet, alt hvad du har brug for i din tjeneste, får du af os. Du behøver ikke at have en militær baggrund, vi sørger for den nødvendige uddannelse. Hvis du kommer med en positiv tilgang til Forsvaret og en vilje til at være med til at løse de opgaver vi pålægges, så har du en god indgangsvinkel til arbejdet i Hjemmeværnskompagni Samsø. En militær uddannelse i vores kompagni giver rigtig mange kompetencer som også kan bruges civilt, bl.a. er vores lederuddannelser meget efterspurgte.

De soldater du vil komme til at møde har forskellige kompetencer og forudsætning, vi er blandet aldersmæssigt, har forskellige aktivitetsniveauer, og der er forskelligheder på fysisk formåen, præcist som i det øvrige samfund.

Vil du høre mere om dit lokale Hjemmeværnskompagni på Samsø, så send os en mail:

 

Kompagnichef Lasse Hjulmand

E-mail: hvksam-kc@hjv.dk

Tlf: 7244 0044

Du kan også finde os på Facebook: Hjemmeværnskompagni Samsø

  ​​

 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring