Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Storebælt

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Hjemmeværnskompagni Storebælt,               

Ligger i Korsør, som er et såkaldt "Områdekompagni".
Vi holder til på Flådestation Korsør.

Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige lokalforsvar og det civile samfund. 

Vi afholder løbende uddannelse og øvelser for at vedligeholde vores kompetencer.

Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker.

Opgaverne bliver løst af medlemmer, der har forskellige forudsætninger med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse.

Som medlem en man sammen med 8-10 andre i en gruppe, der sammen med 2-3 andre grupper indgår i en deling på ca. 30.

Hos Storebælt er der forventninger til dig som soldat, ligesom du kan have forventninger til ledelsen og førere. Vi fordrer at man kommer til uddannelsesaftener og andre aktiviteter, med henblik på at være den bedste soldat, for en selv, for vores enhed og for samfundet.

Hos os har vi både bevogtning og en ny infanterideling. Afhængig af dit ønske og formåen, samt de rammer der er sat for Hjemmeværnet, er der stort set ingen grænser for hvad du kan opnå i dit virke som soldat i vores enhed. 

Hærhjemmeværnets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.
 
Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.
 
I de seneste år har Hærhjemmeværnet været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.
 

Bliv frivillig
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
Hvis du gerne ville høre mere om Hjemmeværnskompagni Storebælt, er du velkommen til at ringe til kompagnichef Christian Hornung på TLF: 50 56 08 33.
​Eller: 

 

Bliv frivillig lille.png 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 Nyheder i STB

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Sociale Medier


 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring