Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Infanterihjemmeværnskompagni Holstebro

Banner forbyg smitten P.Nikolajsenpx560x560.jpg


Link til Hjemmeværnets ​COVID-19 side på hjv.dk 
Skal være logget ind​

Infanterihjemmeværnskompagni Holstebro og Hærhjemmeværnet
 
Infanterihjemmeværnskompagni Holstebro er en del af Hærhjemmeværnet. Du kan læse detaljer om kompagniet ved at klikke på 'Hvem er vi' i menuen til venstre. Du kan komme i kontakt med kompagniet ved at klikke på 'Kontakt' i menuen ovenfor.
 
Hærhjemmeværnets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.
 
Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.
 
I de seneste år har Hærhjemmeværnet været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.
 
Bliv frivillig
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.​

 
 

 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring