Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni Aalborg

​​​​​Hærhjemmeværnet
 
Hærhjemmeværnets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.
 
Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.
 
I de seneste år har Hærhjemmeværnet været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.
 
Bliv frivillig
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.

POLITIETS POWERBANK

 

Som et politihjemmeværnskompagni, er vi først og fremmest hjemmeværnssoldater, og dertil har vi yderligere speciale i støtte til politiet. Det betyder, at det er os, borgerne møder i gadebilledet.

  • Vi er på både varslede og uvarslede støtteopgaver for politiet.
    • Varslede opgaver er bl.a. kultur- og sportsevents, hvor politiet har behov for yderligere mandskab til f.eks. afspærring og trafikregulering.
    • Uvarslede opgaver er bl.a. afspærring af gerningssteder, evakuering af brandområder og eftersøgning af savnede personer.
  • Vi arbejder med en kort varslingstid, og er klar til udrykning på få timer.
  • Vi har fokus på uddannelse af vores medlemmer. Det kan f.eks. være i trafikregulering, skydning, førstehjælp og kommunikation.
  • I vores kompagni er det vigtigt, at vi alle trives med vores funktion og opgaver. Der er god mulighed for egen og fælles udvikling.
  • Vi respekterer medlemmernes forskellige livssituationer, og giver plads til familie og karriere.

Har du spørgsmål eller vil du være med i POLITIETS POWERBANK i Aalborg, så kontakt os på pohvkalb-info@hjv.dk


 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring