Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni København

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Vil DU stille op, når det gælder?
Cover01.png 

Brænder du for at hjælpe samfundet og gøre en forskel, når det virkeligt gælder? Politikomagni København er en militær enhed, der også levere støtte til Københavns Politi.

Med kort varsel er vi klar til at rykke ud til indsættelser i København, hvor der er behov. Vores bevogtningssoldater indgår i den Københavnske Beredskabsstyrke, der kan indsættes med 2 timers varsel.
 
Vi bruger vi meget tid på at vedligeholde vores militære færdigheder og deltage på militærøvelser i hele landet. Kompagniet mødes  hver mandag fra kl. 1900 - 2200, samt den første onsdag hver måned, hvor vi uddanner og træner vores færdigheder, for altid at kunne yde vores bedste.
 
​​Vi er særligt uddannede i støtte til politiet.​ Det drejer sig om, at kende til hvordan politiet arbejder og vide hvordan man skal forholde sig. når vi arbejder sammen med politiet, samt kunne løse opgaver, der i særlig grad knytter sig til politiarbejde. ​

 

 

 Besøg os på Facebook

 Enhedsoversigt

 Kontakt

Rekrutteringsspecialist:
Pia Mølleskov, OS
Tlf: ​29939430
Mail: 286811@hjv.dkSvanemøllens Kaserne
Ryvangs Allé 1 - 3​​
2100 København Ø

All kontakt vedr. optagelse i kompagniet skal ske via mail: pohvkkbh@hjv.dk​​​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring