Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​HDNSJ Distriktschef Major Kenneth S. Myrup der holder tale på Lyngby Rådhus, i baggrunden ses Fanebærere fra POHVKNSJ ved Flagdagen d. 5. september 2018.

Foto: PL Mikkel Schneekloth​


POHVKNSJ Flagdag 2018

Information omkring Politihjemmeværnskompagni Nordsjællands deltagelse ved Flagdag d. 5. september 2018.

28-09-2018

​​​​​​​​​​​​​

​​Politihjemmeværnskompagni Nordsjælland har ligesom så mange andre Hjemmeværnskompagnier rundt om i landet været med til at fejre og hædre de af Danmarks udsendte soldater på Flagdagen onsdag d. 5. september 2018.


Kompagniet støttede med soldater til to arrangementer som Fanebærere ved Frederikssund Torv og ved Lyngby Rådhus. Ved begge begivenheder var borgmestre for de respektive områder til stede, John Schmidt Andersen og Sofia Osmani, hvor der blev holdt tale og den indsats de Danske Veteraner havde gjort for Danmark i international tjeneste blev hyldet.


Til stede i Lyngby var også Hjemmeværnsdistrikt Nordsjællands distriktschef Major Kenneth Schytte Myrup som også holdte tale og forklarede om de opgaver som både Forsvaret og Hjemmeværnet udfører med deres udsendte soldater i missionsområder rundt om i verden.

Fanebærerne ved Flagdag 5. september 2018 Frederikssund - Foto af Steven Rønnenkamp Holst.jpg

Faneborg på Frederikssund Torv til Flagdag d. 5. september 2018

Foto: Steven Rønn​enkamp Holst​Fakta

Flagdag er en national mærkedag hvor man hædrer Danmarks veteraner samt udsendte soldater i missionsområder. Den bliver afholdt med taler og ceremonier rundt om i landet d. 5. september hvert år.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring