Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Kasper har helt styr på muren af trafik

Regulerings uddannelse

Dagen stod i færdselsreguleringens tegn, og der var både plads til nye soldater der aldrig har været i et kryds, men også mulighed for at banke lidt rust af tidligere erfaringer

14-06-2020

​​​​​4 lyskryds i Frederikssund blev indtaget af soldater fra Politithjemmeværnskompagni Nordsjælland. Årsagen var ganske simpel - der var uddannelse sammen med Politiet.

Jørgen og hans raske svende fra Frederikssunds Polititstation havde valgt at bruge en dag på at føre os i gennem ½ dag med teori, for derefter at overvåge at den praktiske del blev gennemført under sikre forhold for både soldater og bilister.

Formiddagen strøg lynhurtigt afsted med relevant viden om vores samarbejde, vores beføjelser, vores måde at regulere på og vores måde at være på på posten.

Efter en overdådig frokost, blev det tid til den praktiske del af uddannelsen. Og det var så her de 4 kryds blev besat af en betjent og et antal kursister. Alle kursister kom igennem alle 4 kryds, og det var kryds lige fra et stille kryds med en gågade, til et stort kryds på hovedfærdselsåren i Frederikssund.

Alle kursister fik en kort evaluering af den enkelte betjent, og lidt fif og trick der kan anvendes i hverdagen for at få trafikken til at glide på bedste vis.

Tak til politiet for et godt kursus, og tak for indsatsen til de fremmødte


Vedhæftede filer

 Seneste nyheder

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring