Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni Sønderjylland

​​​

POLITIKOMPAGNI SØNDERJYLLAND!


Vi er et Politi Hjemmeværnskompagni som holder til på Søgård kaserne ved Aabenraa. Vores kompagni er specialiseret i at støtte Syd- og Sønderjyllands Politi i mange forskellig artede opgaver, - både planlagte og uvarslede opgaver - 24 timer i døgnet.

Vi dækker området Tønder, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg kommuner, også det som der idag hedder Sønderjyllands Politikreds. Resten af politikredsen varetages af vores kollegaer hos Politikompagni Sydvestjylland, der er bosiddende i Esbjerg.

Vi vil på denne side fortælle om vores aktiviteter og samtidig gerne svare på spørgsmål om vores virke og samarbejde med Politiet, samt ikke mindst gøre opmærksom på at vi hele tiden gerne tager nye medlemmer ind.

Tag gerne et kik på vores billeder. Her ligger lidt af det vi ser og oplever - som vi vise kan offentlig..... og vil du gerne være med så kik og se mere her: vistillerop.dk​​​

_________________________________


 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring