Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Stabshjemmeværnskompagni Nordsjælland

Stabskompagni Nordsjælland er en serviceorganisation der støtter Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland og omlæggende kompagnier, med en række førings- og logistiske opgaver, samt at bevogte distriktets kommandostation og områdedepot.
 
Kompagniet består af 4 delinger. 1 Kommandodeling, 1 Stabsdeling samt 1 logistik & Transportdeling.  Et Kompagni med en god omgangstone hvor der er engagerede kollegaer. Vi lægger vægt på professionalisme, fleksible rammer og vilkår under ansvar.
 
Derfor kan vi tilbyde et spænende miljø, med fantastiks rammer på Høvelte kaserne.
 
Stabskompaniet er organiseret i:
  • ​Kommandodelingen, der administrerer kompagniet, sørger for mad, opholds- og hvileområder,    samt forsyner alle i kompagniet med udrustning og materiel.
  • Stabsdelingen, der støtter distriktsstaben i arbejdet med føring af dispositionsenhederne og planlægning af nye opgaver.
  • Logistikdelingen, der støtter distriktsstaben som transportenhed, der flytter personel, forsyninger og materiel til og mellem dispositionsenhederne.
  • Desuden er distriktets frivillige stab, uddannelses-, informations- og IT-elementer administreret af stabs-kompagniet.
Stabskompagniets opgaver spænder meget vidt med hensyn til militærfaglig kunnen, erfaring og krav til fysisk udfoldelse. Sammensætningen af medlemmer er meget bredt fordelt aldersmæssigt og dækker vidt forskellige forudsætninger og kompetencer.
Det indebærer, at der altid kan findes en plads til nye medlemmer af stabskompagniet.
 
Vores ledelse består af bl.a. 
  • ​Kompagnichef: Allan Wad Johansen - tlf. 22817001
  • Næstkommanderende:  Martin Prütz Nielsen - tlf. 28778536
  • Kommandobefalingsmand: Helle Hyrd Hansen - tlf. 31237913
 
Kontakt
Hvis du vil vide mere om kompagniet, er du velkommen til at kontakte chefen for Kompagniet KN Allan Wad Johansen mobil 22817001 eller mail STHVKNSJ-KC@hjv.dk.

 OE Nyheder

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Nyheder fra distriktet

Der er i øjeblikket ingen resultater.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224