Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Stabshjemmeværnskompagni Syd- og Sønderjylland

​​​​​​

Stabskompagniets ærmemærke 

 

                         Stabshjemmeværnkompagniet Syd- og Sønderjylland

Hvem er vi

Vi er frivillige hjemmeværnssoldater som går op i at gøre en forskel i samfundet. Vi løser vores opgaver, med positiv indstilling og gåpåmod, samt respekt for andre.

Vores særkende er engagement, fælles ansvar og kammeratskab. Vi lægger vægt på kvalitet, samt dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker.

Alle opgaver stabskompagniet stilles, bliver løst af medlemmerne, som har forskellige forudsætninger med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse.

Opgaver

Stabskompagniet deltager i hærhjemmeværndistrikt Syd- og Sønderjyllands opgaver, herunder:

·         Opstille, uddanne, indsætte og kontrollere kompagniets personel og materiel.

·         Gennemføre operativ og faglig planlægning vedrørende løsning af tildelte opgaver.

·         Føre kompagniets underlagte enheder.

Øvrige opgaver består i at støtte politiet og civile myndigheder samt assistere kommunale myndigheder jf. beredskabsaftaler.

Bliv frivillig

Som frivillig i hjemmeværnet kan du forvente diverse oplevelser, som indsættelse i forbindelse med støtte til samfundet og forsvaret, samt mulighed for udsendelse, hvis dette ønskes.

Udover dette er der mulighed for at lære sig selv bedre at kende, samt at få skabt et godt sammenhold og kammeratskab i hjemmeværnet


 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring