Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Juletilbud, tilmeld dig nu og spar, nahh ……….

Benyt dig af muligheden for at blive opdateret på pædagogik, undervisning og læring ved at bruge halvanden dag i Skrydstrup, eller et andet dejligt sted i Danmark på et senere tidspunkt.

13-12-2017
Kursus ”Opdatering af instruktørvirke i Forsvaret” gennemføres i hele Danmark 10 gange i løbet af 2018. Ved Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Fyn, Syd- og Sønderjylland gennemføres kursus to gange i 2018. Lørdag 27. – søndag 28. januar samt fredag 17. – lørdag 18. august. Januarkursus afholdes i Skrydstrup. Vi håber at afholde augustkursus i Søgård.​
Underviser du på Hjemmeværnsskolen, er det et krav at du deltager på kursus. Hvis du underviser i egen enhed, er det en rigtig god ide at deltage og du er meget velkommen.   

Kursus er praktisk orienteret, hvor vi ved hjælp af læringsaktiviteter får tag på nye ord og vendinger samt i praksis får nye ideer til læring og afholdelse af aktiviteter. Du kan nedenfor læse dele af uddannelsesbeskrivelsen for kursus ”Opdatering af instruktørvirke i Forsvaret”.  
Vil du på kursus til januar, kan du allerede nu tilmelde dig på www.hjv.dk Sidste tilmelding er 3. januar. Du kan høre mere ved at ringe til kursusleder Erik Schmalfeldt på 4080 5525

Indledning.
Forsvaret, herunder Hjemmeværnet har fået et nyt pædagogisk grundlag. Der er udgivet en ny instruktørhåndbog ”Instruktørvirke i Forsvaret” som sammen med Kvalifikationsrammen for livslang læring, giver det nye pædagogiske grundlag. Det betyder at instruktører uddannet med baggrund i det tidligere grundlag og bogen ”Undervisning i praksis”, skal opdateres for at kunne agere kompetent, som instruktør, kursusleder eller lign. 

Forudsætninger.
Kursisten skal have gennemført instruktørkursus baseret på det tidligere pædagogiske grundlag med udgangspunkt i bogen ”Undervisning i praksis” (før 1.1.2017).

Formål.
Formålet er at opkvalificere instruktøren inden for Forsvarets (herunder Hjemmeværnets) nye pædagogiske grundlag og læringssyn, med udgangspunkt i bogen ”Instruktørvirke i Forsvaret”, og Kvalifikationsrammen for livslang læring.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring