Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Uddannelseshjemmeværnskompagni Fyn

MTS.UDDHVK.jpg 
Uddannelseshjemmeværnskompagni Fyn opstiller og uddanner primært nye medlemmer af Hjemmeværnet, der optages gennem "Vi Stiller Op".

Soldaterne føres gennem den grundlæggende uddannelse ved kompagniet, og sendes derefter ud til de enheder, der dækker den enkeltes prioritering af at være et lokalt eller interessemæssigt tilbud.
 
Hærhjemmeværnets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.
 ​
Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.
 
Bliv frivillig
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.

 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring