Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Uddannelseshjemmeværnskompagni Nordjylland

Uddannelseskompagni Nordjylland
Kompagniets opgave er at uddanne nye soldater i Hjemmeværnet. Fra helt basale militære færdigheder til enhedsuddannelse såsom bevogtning, kamp-eksercits og march. Herudover yder vi støtte til distriktets andre kompagnier når de skal have hjælp med uddannelse.
 
Kompagniets motto er "Forenet gennem uddannelse". Vi vil stå som en samlende enhed, der gennem uddannelse knytter bånd fra nord til syd mellem distriktets kompagnier og samtidigt forener de nye soldater i lange venskaber, der får dem til at kæmpe for samme mål: Et hjemmeværn til gavn for hele Danmark.
 
Bliv frivillig
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel. Har du lyst til at være en del af et unikt fællesskab, hvor du bliver garanteret oplevelser, som du ikke finder andre steder, så gå ind på vistillerop.dk eller send en mail på UDDHVKNJY-INFO@HJV.DK.

 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring