Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Udstilling foran Ballerup Centeret.

Hjemmeværnets dag den 6. maj 2017

Selvom det først er en officiel dag fra 2018 benyttede flere af hjemmeværnsdistriktets kompagnier lejligheden til at afprøve ideer og udstillinger i lokalområdet.

Tekst og foto: Bjørn E Hørner. infosek.

08-05-2017
Således havde Hjemmeværnskompagni Ballerup lavet udstilling i Ballerupcentret og udenfor på P-pladsen. Indenfor var der hvervestand og et udvalg af kompagniets udstyr. Udenfor var der udstillet køretøjer og der blev demonstreret udrustning og forplejning. Da jeg dukkede op lørdag eftermiddag var dagen ved at lakke mod enden, man er jo noget afhængig af butikkernes åbningstider i et Center, men jeg fik fortalt at der havde været pæn interesse for arrangementet.

Udstillingsstand i Glostrup Centeret.

Turen gik herefter videre til Glostrupcentret, hvor Stabshjemmeværnskompagniet havde etableret en stand med udstyr og brochuremateriale under ledelse af Thomas Reinholdt rekrutteringsofficer i stabskompagniet. Standen var bemandet med 4 mand ad gangen og der havde også her været god kontakt og der var også et antal emner, der skulle følges op på.

Pæn interesse hele dagen.

Det generelle indtryk var at der havde været interesse fra publikum, men det var et ønske at datoen blev ændret, da der er for megen aktivitet koncentreret omkring perioden i og op til 4. maj allerede. Det er de samme personer, der laver samtlige arrangementer de fleste steder og det er en belastning at det trækker næsten en hel uge ud af hverdagen, når man er frivillig og også skal passe et arbejde ved siden af. Det var dog helt klart et ønske at have en Hjemmeværnets dag som fælles omdrejningspunkt. Alle ønsker at få flere nye medlemmer. Her er en klar mulighed.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring