Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​HVE240 ærmemærke

Flyverhjemmeværnet i vor lokaler

Vi har fået nye logerende, da Hjemmeværnseskadrille 240 Odense er flyttet ind i vore lokaler

26-04-2024

​​Hjemmeværnseskadrill​e 240 Odense er kommet i en meget uheldig situation, da det ikke længere er muligt for dem at benytte deres hidtidige lokaler i lufthavnen. Derfor har vi stillet vore lokaler til rådighed, så de igen har et s​ted at samles.

​​​​

Hvor meget de vil benytte dem, hvor mange de kommer og hvor længe arrangementet vi vare, er der ingen der ved for nuværende, men jeg er sikker på at alle vil gøre deres for at det bliver godt.

​​​

​Så hvis du en dag støder på en soldat med en anden hovedbeklædning, et andet mærke på overarmen og måske en anden distinktion på skulderen end du normalt ser, er det nok en af dem.

​​

Jeg er sikker på vi vil få det godt sammen. Det åbner ydermere op for nye samarbejder på tværs af forskellige værnsgrene​, fx. er der allerede et skydesamarbejde i støbeskeen, hvor vi vil få mulighed for at komme på skydebanen hver måned.

​​​​

Så tag rigtig godt imod dem.

​Få en snak om hvem vi, hvem de er og måske inviter dem med ud at sejle en tur, uden at det må derved får karakter af hvervning.


Jørn Hartmeyer

Kaptajnløjtnant/flotillechefHjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring