Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Der var masser af professionel grej til de deltagende kompagnier

Fotokursus 07 - 09- Marts 2017

Hvordan skal vi få tre hele weekender til at gå med et fotokursus?

09-03-2017
Af Allan From, informationsofficer, kaptajn


Ja, det var spørgsmålet som undertegnede spurgte sig selv om, da regionen udbød et fotokursus der gik over tre weekender.

Her ved distriktet lavede vi et mere "spiseligt" kursus på to aftener, vi engagerede en af de mere garvede fotografer, indkøbte et "professionelt" kamera, Canon Powershot GX7 med et 64 gb kort o.s.v., o.s.v.

Nu skulle vi lære at fotografere!

Men så gik "hverdagen" op for de fleste, for det er lige som når der skal males derhjemme.

Hvis man ikke ved hvordan man skal gøre, er det rigtig nemt!
RESULTAT ER SÅ OGSÅ DEREFTER.


Chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland, major Thomas Pedersen, dukkede også op og udtrykte glæde og var positivt glad for at så mange havde tilmeldt sig kursus.
Som Thomas udtrykte det "Nu vil jeg glæde mig til, at følge de mange gode billeder og nyheder på HJV.DK, Facebook, Twittter og hvor I ellers laver god reklame for Hjemmeværnet".

To aftener gik bare ekstremt hurtigt, der var mange ting der skulle vises og forklares, der var endnu flere spørgsmål, men noget vi alle kunne blive enige om var, at vi alle - hver på vores niveau - havde lært noget.


Der skulle ikke stilles mange spørgsmål, før der var flere der bød ind med gode løsninger og forslag til, hvordan man lige kunne gøre dette eller hint.

Det er sikkert ikke sidste gang, Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland​ gennemfører et FOTOKURSUS.



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring