Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Partnerskab med US National Guard giver kursister internationalt perspektiv

Hjemmeværnsskolen samarbejder i bredt omfang med den amerikanske National Guard, og det kommer både danske og amerikanske instruktører til gode. Læs artiklen fra South Dakota NG om de læringsmæssige perspektiver i udvekslingen herunder.

17-07-2016
Læs original artikel: 160713-SD National Guard partners with Danish Home Guard.pdf160713-SD National Guard partners with Danish Home Guard.pdf

Af 1st Lt. Rebecca Linder
2nd Battalion, 196th Regiment (Regional Training Institute)

NØRRE NEBEL, Denmark - Tre medlemmer af South Dakota Army National Guards 2. bataljon, 196. Regiment (Regional Training Institute) rejste i juli til det vestlige Danmark for at uddanne medlemmer af det danske Hjemmeværn, Danmarks pendant til den amerikanske National Guard.

Soldaterne, der kommer fra Sioux Falls, S.D., gennemførte USA's Army Basic Instructor Course (ABIC) under det danske Hjemmeværns årlige sommerkursus i Nymindegablejren, hvor i alt 11 kursister modtog deres kursusbevis ved en ceremoni den 8. juli.

Med kursusbeviset i hånden vil medlemmerne af Hjemmeværnet tage deres nye færdigheder i brug som instruktører på SDARNGs Officer Candidate School på Fort Meade, S.D.

Gennem DoD Reserve Officers Foreign Exchange Program, SDARNG og 196. RTI i særdeleshed har US National Guard haft et voksende partnerskab med det danske Hjemmeværn siden 2014.

"Vores forhold giver os mulighed for at udføre OCS (Officer Candidate School) Undervisningsprogrammet på en måde, intet andet nationalt OCS program kan," siger oberst Scott Petrik, 196. Regiment kommandant. "De danske hjemmeværnssoldater opfylder kravene som instruktører i løbet af programmet, og fremmer kommende befalingsmænd i USA Army National Guards viden yderligere ved at dele deres personlige erfaringer og viden med officerskandidaterne i klasseundervisningen."

Over de sidste to somre har Hjemmeværnets instruktører, der bestod ABIC i 2014 i Danmark, kunnet instruere i USA og tage deres erfaringer tilbage til deres soldaterkammerater.

"De amerikanske soldater lærer om danskerne og hvordan de gør tingene," siger Pia Hjort, OCS-instruktør og dansk hjemmeværnssoldat. "Vi lærer mere om hvordan den amerikanske National Guard fungerer, og tager denne viden tilbage til Danmark."

"Officerskandidaterne lærer om dansk kultur når vi instruerer, og hvis de bliver udsendt sammen med os, så ved de, hvordan man opererer med danske eller andre internationale soldater," siger Jannik Ruemann, OCS-instruktør og dansk hjemmeværnssoldat. "Instruktørerne og staben får de samme erfaringer som i OCS, såsom at skræddersy lektionsplaner til enkeltpersoner snarere end at have en 'gruppe-tilgang'."

De danske hjemmeværnets soldater gennemfører det danske instruktørkursus før de deltager på ABIC, hvilket giver dem mulighed for at se de forskellige undervisningsmetoder og standarder for hvert kursus.

"De ser en anden måde at gøre tingene på," siger major Søren Kristensen, chef for planlægningssektionen på den danske Hjemmeværnsskole. "Jeg tror, ​​at vi skal fortsætte med at lære om vores forskellige tilgange og udvikle en fælles forståelse om undervisning, som vi kan bringe i spil i et tredjeparts land."

I august vil rollerne for første gang blive byttet rundt, når seks soldater fra det danske Hjemmeværn rejser til Fort Meade for at gennemføre det danske instruktørkursus, så soldater fra SDARNG får den danske måde at lede kurset på at se. Det vil ligeledes bane vej for fremtidig uddannelse i Danmark udført af amerikanske soldater.

"Muligheden for vækst og udvikling er uendelige," sagde Petrik. "Vi er nødt til at fortsætte med at styrke vores forhold til det danske Hjemmeværn ved at kvalificere flere amerikanske soldater til at instruere i Danmark, samt at kvalificere yderligere hjemmeværnssoldater til at instruere på kurser i USA."

Som partnerskabet mellem de to fortsætter med at styrkes, forventer de to organisationer at udvide instruktørrollen ud over OCS.

"Vi har en stor mulighed for at styrke vores forhold ved at indarbejde flere hjemmeværnsoldater i andre faser af OCS-programmet, og også undersøge muligheden for at indarbejde hjemmeværnets soldater i vores omfattende Soldier og Family Fitness, Combat Lifesaver og Field Artillery kurser," siger Petrik.

US Army Staff Sgt.
Jon Gohn, en ABIC instruktør ved 2-196th RTI, opsummerer arbejde med det danske Hjemmeværn som en af ​​de mest vidunderlige begivenheder han har haft mulighed for at deltage i hans næsten 17 år i SDARNG.

"De studerende var nogle af de mest professionelle, venlige og hårdtarbejdende vi har haft mulighed for at arbejde med," siger Gohn. "Deres lederskab helt ned til den laveste rang var simpelthen fremragende. Jeg ser frem til fremtidige venskaber og håber, at et partnerskab med denne store militære organisation er langtidsholdbare."
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring