Topbanner

Nyhed

4. og 5. maj arrangementer veloverstået

70 året for Danmarks befrielse blev naturligvis også markeret af Musikkorps Vestsjælland.

07-05-2015
Musikkorps Vestsjælland deltog, vanen tro, som det musiske indslag i den traditionsrige kransenedlæggelse og mindegudstjeneste i forbindelse med markeringen af Danmarks befrielse den 4. maj om aftenen. Udenfor bød Musikkorpset på nogle marcher, og naturligvis ”Danmarks Frihedssang”. Indenfor blev det til ”Det haver så nyeligen regnet”, ”Det var en sommermorgen”, ”Mac Mahon March” og sidst, men ikke mindst ”Kong Frederik den IX’s Honnørmarch”.
70 året for befrielsen, havde trukket rigtig mange mennesker af huse, og der var ikke mange ledige pladser i Sct. Mikkels Kirke den aften.
Dage efter, den 5. maj, stillede Musikkorps Vestsjælland op igen. Denne gang på Flyvestation Skalstrup til Distrikt Midt- og Vestsjællands 5.maj-parade og tegnoverrækkelse med 250 deltagere.
Med de nævnte arrangementer meget vel overstået, kan Musikkorps Vestsjælland slappe en smule af – dog naturligvis stadig med en ugentlig øvedag – indtil starten af juni, hvor Musikkorpset deltager i Picnickoncert på ”Byens Legeplads” i Nykøbing Sjælland, sammen med blandt andre Nykøbing Sjællands Stadsorkester. Det er den 7. juni. Resten af juni byder også på et par andre arrangementer for Musikkorps Vestsjælland. Nærmere herom senere.
God forsommer.
 
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224