Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kommunikation og synlighed

KOMSEK-weekend - Kommunikation, synliggørelse, vidensdeling og maritim hygge.

04-04-2023

​​​Sidste weekend afholdt Kommunikationssektioen (KOMSEK) foråret møde på Haderslev Kaserne.

På møder blev årets kommende KOMSEK-aktiviteter og kendte aktiviteter behandlet. AKOS blev 2022 blev afsluttet og der blev sat ansvarlige på aktiviteterne for 2023.

Vi modtog en briefing fra Ninna Falck om "Rigets" tilstand, som blandt andet viste, at vi igen er blevet færre i MHV. Ninna Fortalte også om tiltaget om fastholdelse fra MHV Staben, som vil blive gennemført på MLK af officerer Fast stab støttet af officerer fra FST.


Der blev også tid et besøg af NK Michael Tofte Greve og Katja Greve, som fortalte om hvad der rører sig i Frivillig Stab (FST), herunder godkendelsen af de planer, som vi i lang tid har arbejdet med i FST Stab.

Michael fik også fornøjelsen af at udnævne Christina van Elzelingen til løjtnant og informationsofficer, da hun har afsluttet sin planlagte uddannelse, samt uddannet sig til niveauet over.

Katja gav et godt eksempel på de problemer, hun oplever, når hun skal støttes af HJK i forbindelse med planlægning af ture til udlandet.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så er der blevet arbejde med kommunikation og synliggørelse. Blandt andet vil vores side på hjv.dk blive opdateret

Desuden var der en del debat om sektionens rolle i forbindelse med indsættelser.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring