Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

MHV telefonbog

Ny telefonbog for Marinehjemmeværnet er lagt op på HJV. DK.

18-04-2017
Af Troels Rønsbro Sode

Flotillesektionen har nu opdateret den gode gamle MHV telefonbog. Den udkommer i et nyt format men i en genkendelig opsætning.

Lidt praktisk om telefonbogen

I MHV telefonbog kan du finde kontaktoplysninger på alle ansatte og se, hvor de sidder i Marinehjemmeværnets nye organisation. De ansatte i Marinehjemmeværnet ligger først på listen, og herefter følger alle flotillerne i nummerrækkefølge.

Telefonbogen vil hurtig få brug for en opdatering, fordi der stadig vil ske ændringer i de ansattes kontaktoplysninger. Det vil man tage hånd om undervejs. Dette er version 0.1.

Telefonbogen ligger i en pdf, hvor der er blevet tilføjet bogmærker, så det er nemt at bladre sig hurtigt frem. BEMÆRK, at denne funktion lige nu fungerer bedst, hvis man åbner telefonbogen i Explorer. Det fungerer også fint, hvis man herefter gemmer pdf’en på sin computer.

Hvis du har rettelser eller forslag til MHV telefonbog, så skriv til Marinehjemmeværnets myndighedspostkasse på mhv-myn@mil.dk - og skriv gerne 'MHV telefonbog' i emnet.

Hent telefonbogen

Telefonbogen er ikke et offentligt værk, så den ligger på hjv.dk bag login.

Tryk på ikonet midt på siden her.  
Eller
Tryk på ikonet i højre side på siden her: https://www.hjv.dk/oe/MHV/medlem/Kontaktinformation-MHV/Sider/default.aspx

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring