Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Flagdagen, 5. september 2023

Distrikt Midt- og Vestjylland markerede den nationale flagdag

06-09-2023

​Pressetjenesten v/HDMVJ

Flagdagen blev ved Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland og distriktets kompagnier, markeret i samarbejde med kommuner og Veteranforeninger.

 

Der blev i denne forbindelse lagt kranse ved de mange mindesmærker for sårede og faldne i Forsvarets tjeneste. Alle steder med deltagelse var der et stort fremmøde. Ved flere af de kommunale arrangementer bød kommunen på et let traktement og hyggeligt samvær. Mange af arrangementerne havde til dette års flagdag stande hvor veteranforeningerne beskrev og viste deres arbejde.


Enkelte steder I forbindelse med denne del af arrangementerne blev der også overrakt Familienetværkets Børnemedalje og diplom til børn, der er nært knyttet til en person udsendt i international tjeneste. Andre arrangementer inkluderer mulighed for deltagelse i senere sportsarrangementer for Veteraner og deres familier.

Flagdagen er ved at kendetegne sig som et arrangement der samler veteraner, deres pårørende og de der anerkender den internationale indsats forsvarets personel gør og har gjort.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring