Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Hoven skydning 27 AUG 2023.

Man kunne dårligt forestille sig bedre vejr til en skydning. Flot højt vejr og ingen vind. Ideelle vilkår for de deltagende skytter.

30-08-2023

​​​Pressetjenesten v/HDMVJ

Den traditionsrige skydning i Hoven trækker tråde langt tilbage i Hjemmeværnets historie. I starten af 80-erne var fremmødet et sted mellem 500 – 600 skytter og der var virkelig tryk på. Desværre må vi nu til dags konkurrere med mange andre interesser. Ikke desto mindre var der denne dag mødt små hundrede skytter op og de fik alle en god oplevelse på de seks baner.


Deltagerne til dagens skydning kom fra hele Region Vest og mange havde flere timers kørsel til og fra BORRIS skydeterræn. Det var også positivt at se adskillelige yngre medlemmer af Hjemmeværnet, som havde taget udfordringen op, flere på opfordring af de mere rutinerede skytter.


Flere af de deltagende skytter udtrykte stor tilfredshed med skydningerne, og bortset fra et mindre kommunikationsbrud før starten var der ingen problemer gennem dagen. Skytterne fik deres sag for på 6 udfordrende skydebaner, hvor alle efter dagens skydninger havde brugt både overblik, tiden til rådighed, målerkendelse og afstandsbedømmelse. Alle var enige om at man for at opnå gode resultater måtte yde sit yderste på banerne.


Når skytterne efter skydningen kom ind til HOVEN hjemmeværnsgård var der sørget for pølser på grillen og vand, samt mulighed for lidt mere fra jagtforeningens kantineudsalg.

Alt i alt et godt gennemført arrangement med et stort forarbejde fra Skjern kompagniets side, vel støttet af gode skydekammerater.

"Job Well Done" 


Fakta

​HOVEN SKYDNING

27. AUGUST.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring