Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

SKYPER i Borris

Efterårets vanlige SKYPER blev reduceret til blot en enkelt dag og aften. Isolation i forbindelse med Corona afholdt adskellige deltagere fra Nordjylland i at møde.

09-11-2020

​​​​Tekst & foto: Infoelementet v/HDMVJ


Under normale omstændigheder ville skydningen strække sig over et par dage, men denne gang var lørdagen den gældende. Hele programmet var efter grundige overvejelser pakket tæt sammen, for at få den optimale oplevelse for skytterne.


I modsætning til tidligere år, var vejret eminent; tørvejr og ingen vind. På banerne var instruktører og hjælpere klar til at vejlede og rette, her var fokus på instruktions- og funktionsskydninger. Og muligheder var mange. Maskingeværskydning, almindelig gevær ud over 300 meter, enkeltmandspræstation, makkerarbejde og hold. Nærkampskydning og så naturligvis var der også reaktionsbane og fra 20-tiden iværksatte man mørkeskydning frem til midnat. Infanterikompagni Viborg kørte sideløbende deres egen skydeuddannelse.


Desværre kunne man ikke sige at luften var helt tyk af krudtrøg. To hold fra Thy var ikke i stand til at krydse Limfjorden efter regeringens nedlukning af Nordjylland.



Fakta

​SKYPER I BORRIS 2020

Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring