Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Carsten Phil er kommet hjem

Kaptajn Carsten Phil er tilbage som kompagnichef hos Stabskompagniet Østjylland,

18-05-2024

Carsten startede i stillingen den 1. april, men en kombination af travlhed og et ønske fra Carsten om at holde det på et nogenlunde dæmpet stade, når kommandooverdragelsen skulle ske med fane og chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland oberstløjtnant Christina Pojezny, så skete det først torsdag aften.

Oberstløjtnant Christina Pojezny, fortalte blandt andet i hendes tale at det var godt at have Carsten Phil tilbage i Østjylland, for det at var som om at Carsten var kommet hjem. Der venter kompagniet og Carsten en stor opgave foran dem, men opgaven er i sikre hænder. Hun gav også en stor tak til premierløjtnant Michael Jansen, som havde fungeret som chef for kompagniet i tiden efter Kim Frisk trak sig fra posten.

Fanen blev under behørig ceremoni overdraget til kaptajn Carsten Phil, der nu helt officielt leder kompagniet videre mod nye tider.

Efter ceremonien fortalte Carsten Phil at det var som at komme hjem og at han glædede sig til arbejdet med at løfte kompagniet frem mod fordums tider. Det bliver en stor opgave, som alle i kompagniet skal være med til at hjælpe til med. For vi skal være flere til at løse de opgaver som vi får pålagt fra Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring