Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

For kommende medlemmer

Information til kommende medlemmer

Nyt billede (1).jpg

denne side har vi samlet noget information til kommende medlemmer af Hjemmeværnseskadrille 273 Herning, som vi forkor​​ter HVE 273.

 
​​

Når du har indsendt ansøgning om optagelse i Hjemmeværnet, er du meget velkommen til at deltage i de fleste af vores aktiviteter. Du vil løbende blive orienteret om hvad du kan deltage i af en af kontaktpersonerne herunder. Af sikkerhedsmæssige årsager er der dog enkelte undtagelser for hvad du kan deltage i. Det er et forsikringsspørgsmål, da civile personer ikke er dækket af Hjemmeværnets forsikring. Du kan derfor ikke deltage i skydning og feltøvelser – ikke fordi det er særlig farligt, men der kan jo ske hændelige uheld.

 

Vi har en lukket facebook​​-gruppe, som du kan få en af kontaktpersonerne til at tilmelde dig i, så du også ad den vej kan holde dig orienteret om HVE 273.

 

Når du er blevet godkendt til optagelse i Hjemmeværnet, får du en kontrakt, som du skal underskrive sammen med et af eskadrillens medlemmer. Det foregår normalt hjemme hos dig, fordi der skal tages stilling til, om du fremover må opbevare våben i hjemmet, hvis du ønsker at få det udleveret. Du skal dog først gennemgå våbenuddannelse inden våben kan udleveres.

 

Når du har underskrevet kontrakten, får du tildelt et medarbejdernummer (MA nr.). Det skal du fremover bruge ved login på hjv.dk og når du eksempelvis skal have udleveret uniform. MA nr. fungerer stort set på samme måde som CPR nr.

 

Ved underskrivelse af kontrakten skal der også laves aftale om, hvornår du kan få udleveret uniform og udrustning fra depotet. Endelig skal der laves aftale om, hvornår du skal deltage i den lovpligtige uddannelse (LPU). Du kan læse meget mere LPU her.

​F​​​​​ind vej til Teglvænget 95:​​​

 OE Google Maps

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring