Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnseskadrille 273 Herning

​​​​​​​​Flyverhjemmeværnseskadrille 273 Herning
Er hjemmehørende på Teglvænget i Herning,
med dejlige store, nyistandsatte lokaler.

 
Flyverhjemmeværnseskadrille 273 Herning har medlemmer i et meget stort geografisk område, fra Struer i nord til Brande i syd og fra Brædstrup i øst til Skjern i vest.
 
hygge1.jpg 
 
Der er derfor også en meget stor forskellighed af personer i eskadrillen. Aldersmæssigt er spredningen også stor, den ældste er fra flyverhjemmeværnets barndom og den yngste 18 år.
 
Opgaverne er først og fremmest at støtte flyvevåbenet med overvågning og bevogtning på og omkring flyvestationer. Bistand til flyvevåbnets uddannelse af piloter – personel og værnepligtige.
 
forsideførstehjælp.jpg   


Vores uddannelser gør os i stand til at hjælpe ved katastrofe brand og miljø. Vores store forskelligheder som personer, uddannelse og lokalkendskab gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver forskellige steder i landet, primært i lokalområdet, men kan også flytte rundt til opgaver i hele landet. Vi øver og forbereder os dog primært til at kunne blive indsat som støtte for flyvestation Karup.
 
Eskadrillen råder over:
 
·      Bevogtningsassistenter, der er vagtens vagter.
 
·      Bevogtningsdeli​​ng, som tager vagten rundt i området.
 
·      Forsyningsgruppe sørger for at vi alle har det materielt vi skal bruge​
​​​​​​
·      Kommandogruppen skal skaffe sig overblik over situationen, lede og fordele opgaverne.
 
forside.jpg

 
En gruppe består af 8-10 mand som samlet i 2-3 grupper udgør en deling på ca. 30 personer
 
Eskadrillen har et godt sammenhold, og er åben for at lukke flere ind i det. Så har ovenstående gjort dig ​nysgerrig efter at vide mere, kan følgende personer kontaktes.
 
Eskadrillechef
 
Næstkommanderende 
Email:  hve273-nk@hjv.dk
 

 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring