Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Enhedsuddannelse, kampeksercits og K7 skydning 04-05 FEB 2022

Så røg maskeringen (mundbindet) også i HVE 284 og det var igen blevet tilladt at mødes til fællesaktiviteter inde- som ude, og det blev udnyttet til fulde.

10-03-2022

​Af Sten Hossmann

Fredag den 4. februar kl. 1800 mødte soldater og instruktører ind på hjemmeværnsgården på FSN Skrydstrup, klar til et døgn i uddannelsens tegn.

Fredag aften var forbeholdt den teoretisk del og lidt "sort" arbejde i terrænet inden der tørnet ind i de opslåede feltsenge og udrullede soveposer (indendørs)

Lørdag morgen, var det så arbejdsdag for de fremmødte. Programmet for dagen bød på kampeksercits og K7 skydning i såvel teoretisk som praktisk form.

K7 skydningen blev – for en god ordens skyld – afviklet på skydebanen og kampeksercitsen blev gennemøvet på det til HJV-gården tilstødende "fjende" terræn.

Det blev et døgn hvor det var mørkt, koldt og vådt men hvor alle deltagerne lige fra de "gamle" til de helt nye gik til opgaverne med omhu, godt humør og smil på læben og udtrykte stor tilfredshed med instruktører og indhold.

Dejligt er det jo, at vi nu igen kan mødes i fællesskabet til fælles uddannelse og styrke kammeratskabet.

Og lige om lidt er vi klar igen til nye øvelser og oplevelser. Kom og vær med og få gode oplevelser ind "på bogen".

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring