Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

HVF134 Flotilledag

En god Flotilledag med flot frem møde.

01-06-2021

​​​​​

En god Flotilledag med flot frem møde.

 

Dagen startede med en rigtig god formiddag på skydebanen hvor vi fik gennemføre vores første pokalskydning som var en succes, dette vil vi gøre til en fast tradition og gennemføre hvert år.

Senere på dagen mødtes vi på KSN for at overrække udnævnelser, tegn, medaljer, pokaler m.m., dette vil dog fremad rettet kommet til af foregå til Nytårsparolen i januar, men på grund af Corona har vi ikke kunne dette i år.

Jan Jensen FH startede med at holde en tale hvor i han om det gode i endelig at være i gang igen; men han sagde ose, at COVID-19 fortsat er derude, og at det kun er på betingelse af, at vi opretholder de gode COVID-vaner med håndvask, afspritning og afstand. At vi fortsat i videst muligt omfang kan sejle og træne i "operative grupper".

Jan kom også ind​ på det kommenene FH-skifte som finder sted d. 18. August 2021 på KSN hvor NK Arne Walther hvis alt går efter planen skal overtage rollen som FH i flotillen, mon ikke det nok skal gå😊

 

Rasmus Nielsen og Jens Førby Danielsen blev tildelt 10 års tegn for aktiv tjeneste.

Bent Arno Hammeken og Kjeld Møller Madsen blev tildelt 25 års medaljen for aktiv tjeneste.

Rasmus Nielsen blev tillagt grad som løjtnant.

Præmie overrækkelse af præmier fra formiddagens pokalskydning.

  1. Marcus Landgraff Østergaard – 59 point.
  2. Kjeld Møller Madsen – 57 point.
  3. Kim Stigbjerg – 51 point.

Åres gast er blevet udvalgt blandt de kandidater om bliver indstillet fra besætningerne, valget af årets gast blev valgt ud fra at gasten altid stiller op når der er brug for ham, det være sig f.eks. SAR, Kørsel, hjælp til andre besætninger osv.   

ÅRETS GAST 2020: Peter Østergård.

Tillykke til alle.

 

Efter alt det formelde var overstået blev der serveret helstegt pattegris hvor der blev snakket og hygget i festtelte som var sat op i gårdhaven, det gav god plads så vi kunne overholde Corona reglerne.

 

Tak for en god dag til alle

Med venlig hilsen

Arne Walther

 

 

 

 

 

 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring