Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

November nyheder fra FH

Her er nyheder her i begyndelsen af november!

04-11-2016
Her er de nyheder jeg pt har kendskab til her ved indgangen af november måned.
Kommende uddannelse med mere i 2017 er vist ikke helt på plads. Generelt tror jeg det drejer sig om de fleste uddannelser men jeg har desværre ikke overblikket.  
Et er sikkert at i næsten med 100 % sikkerhed rammer ind i det på jeres uddannelsesvej.
Anja vender helt sikkert tilbage når hun får styr på det hele!
Vi har 1. november overtaget nye lokaler til vores Kommandostation. Fredericia C (hed de vist en gang) vil rive vores nuværende lokaler ned.
Vi flytter op i Gothersgade 39  oven over ”Bog og Ide”. Vi har endnu ikke set de ombyggede lokaler, men det bliver helt sikkert godt.
Vi får brug for hele flotillen til hjælp vedrørende flytning men nærmere tilgår når jeg ved mere.
Hans Skøtt har desværre valgt at stoppe som OPO i Flotillen ved årets udgang, hvilket vi er kede af, idet han har lavet et meget stort arbejde i Flotillen. Hans afløser bliver Arne Walther, som er ved at blive kørt i stilling.
Dette medfører en del personale rokeringer men det vender jeg tilbage med.
Speditøren har været på ”værft ophold” i uge 43. Det foregik i Fredericia da Forsvaret endnu ikke har skrevet kontrakt med et værft vedrørende kommende eftersyn.
Skibet skulle nu være tip top i orden, så pas godt på det.
Nu når vi er inde på emnet skibet.  Hvis i skal bruge skibets sengetøj er det helt ok. Hvis i kun skal bruge et lagen eller et dyne- pudebetræk, så tag alle tre frem, idet de har ligget sæt vis. Det gør de ikke mere!
Man har åbenbart grebet ned i kistebænken og trukket det man skulle bruge ud uden hensyn til at det øvrige måske så ikke ligger så pænt mere.
Så for fremtiden: Skal man bruge sengetøj er det alle tre dele man tager. Om i bruger det hele er lige meget, så bliver det bare vasket. Måske er der jo en anden ombord der kunne bruge en af de andre dele!
Husk Nytårsparolen den 20.01.2017 klokken 18.00. Nærmere tilgår.
Venlig hilsen
Jan
Flotillechef
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring