Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Oktober nyheder

Nyt fra flotillechefen

22-10-2016

Som lovet kommer jeg med lidt hvad der foregår i og omkring flotillen set fra min "stol".
Det er ikke de store nyheder lige pt.
 
Vi har fået startet en ny operativ besætning op (besætning) under ledelse af fartøjsfører Allan Bay. Besætningen består primært af folk fra den anden side af Lillebælt. Velkommen til Fredericia til jer og alle andre nyankommne.
 
Endvidere er Kjeld Møller Maden som også er Farf, kommet fra flotille 133. Han vil gerne hjælpe med til at løse vores akutte problem med manglende vagtchef.
 
Og så er der dukket en hel masse andre gode gaster op som vi har hårdt har brug for. Jeg glæder mig til kunne hilse på alle.
 
Kim, Anja og jeg var til Flotilleledelses seminar her i begyndelsen af oktober. Der var begrænset med nyheder vi fik med hjem. Vi kunne dog høre at Hjemmeværnets kommende struktur og fremtid vist ikke helt var på plads, både i forsvaret og politisk. Vi må bare håbe det bedste. Vi fik ikke noget konkret at vide, så det er ikke fordi jeg ikke vil fortælle jer noget!
 
Et eventuelt spændende ting var et Apps program til SAR alarmering. Det er en videreudvikling af det allerede afprøvede Hjertestarter program, man bruger blandt andet på Langeland med meget stor succes.
 
Om det bliver indført i Marinehjemmeværet, er nok et spørgsmål om omkostninger.
 
Nu er 2016 snart ved at være slut. Vi skal lige huske at have afhentet julemanden på Grønland inden da!
 
Vi forventer at afholde vores årlige Nytårsparole fredag den 20.01.2017 klokken 18.00. Nærmere tilgår, men for jer der ikke har prøvet det før, er det en officiel del med uddeling af medaljer med mere, samt bagefter den mere hyggelige del med mad og drikke!
 
Når jeg har mere nyt bliver det lagt ud til jer !

 

Venlig hilsen

Jan

FH

 

 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring