Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​At redde sig selv op i en gummibåd kan være svært.

Lærerig og social weekend d. 17.-18. november

En blæsende dag, lørdag d. 17. november, mødtes friske og søstærke folk fra HVF 201 MFP til en lærerig og social weekend på Flådestation Korsør.

Af MG Kristine Hønborg Wiese, HVF 201 MFP

27-11-2017
Blæsten rev hårdt ind fra Storebælt og fik de mindre medlemmer til næsten at miste balancen ind i mellem – men dette var ingen hindring for de engagerede medlemmer!

Dagen startede ud med træningssejlads, hvor også potentielle medlemmer kom med ud og opleve arbejdet i en gummibåd. Der blev trænet mange forskellige manøvre og teknik, som en MFP soldat skal kunne mestre for at udføre opgaverne hos MFP.

På det seneste MFP seminar blev der blandt andet diskuteret fysiske krav om, at alle medlemmer skal kunne redde sig selv op i en gummibåd, derfor blev dette også ihærdigt trænet.
Efter en god, solid frokost stod programmet på et spil Strategofange, hvor deltagerne blev delt op i to hold, som hver især skulle gemme en fane. Hver person havde et kort, der svarede til en strategobrik, og så gik det ellers i fuldt firspring rundt på flådestationen for at fange hinanden og finde modstanderens fane.

Der var højt humør og høj puls hos alle deltagere, og der blev både grinet og lagt snedige taktikker.

Efter dagens træning fik alle klædt om til festtøj og så stod aftenen ellers på en munter, social julefrokost.

Der var tilbud om overnatning på flådestationens hotelværelser, som de fleste benyttede sig af.
Alt i alt var det en hyggelig og lærerig weekend, og det kan anbefales alle at deltage både til næste års julefrokost, men også til alle de spændende flotilleweekender- og døgn, som løber af staben det kommende år.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224