Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Feltskydning i HVK KBR

Årets feltskydning ved HVK Københavns Rådhus er gennemført med succes.

05-09-2015
Vejret var perfekt og humøret på alle var bare i top.

Dagen startede med en stepskydning hvor skytterne fik vist de forskellige afstande på de skiver som er på banen. Derefter blev der skudt fra stående skyttehold, og derefter fra liggende stilling på skydelinien.

Vi afsluttede formiddagen med at lave skydninger fra hjørner og vinduer.

Hele eftermiddagen bestod skydningerne fra stående skyttehold, GF Bo og NK Kasper fik en kæmpe opgave at skulle lede en gruppeskydning samtidig med at være med i kampen. Efter evaluering af den første skydning, kom det til at kører for dem. 

En stor tak til forsyningsbefalingsmanden og hans gruppe, for det arbejde de udførte, der var hele tiden kaffe på kanden. Altid fyldte magasiner til folkene når de skulle oplade til næste skydning og afhentning af mad. Ikke mindst transport af folk til og fra skydebanen. Jeg vil også takke mine Sikkerhedsbefalingsmænd og ikke mindst skytterne som tog med på sådan en solrig dag.

Jeg håber at der er flere som vil med til næste år.


Med venlig hilsen

Skydelæren

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring