Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Svend-Aage Petersen død

Vores altid hyggelige og trofaste forsyningshjælper Svend-Aage Petersen er afgået ved døden i sit hjem

17-03-2017

Det er med dyb sorg at skulle fortælle, at vores altid hyggelige og trofaste forsyningshjælper Svend-Aage Petersen er afgået ved døden i sit hjem onsdag morgen. Svend-Aage døde dagen efter sin 85 års fødselsdag, trods sin høje alder har han været yderst aktiv i hjemmeværnet lige til han fra et halvt år siden blev alvorlig syg. Svend-Aage har igennem sit arbejdsliv været fastansat Materielmester på hjemmeværnsdepotet i Rigensgade, det gamle distrikt 3. Efter hans pensionering valgte han at fortsætte i det grønne tøj og har siden været hos os i Rådhuskompagniet.
Svend-Aage var en af de folk jeg altid kunne regne med, han stillet altid op når der var brug for ham, hans mange års viden om våben og materiel gjorde ham til en fantastisk støtte og han var altid en fast del af skydebanedage hvor han sørget for Pølser og varm kaffe til drengene.
Du vil være savnet af os alle og vi takker dig for de mange år du har givet til os.

Ære være dit minde


Hjemmeværnskompagni Københavns Rådhus
Kompagnichef / Kaptajn
Dan Kjersner

Fakta

Svend-Aage Petersen død i sit hjem
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring