Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Bevogtningsdelingerne

Topbanner

Bevogtningsdelingerne

​​Bevogtningsdelingerne


Bevogtningsdelingerne fokuserer primært på bevogtningsopgaver, som er kompagniets primære opdgave. I HVK Kongens Lyngby har vi to bevogtningsdelinger, som er præsenteret herunder.


​1. Bevogtningsdeling​​​​
1 DEL (læses "Første deling") er har faste uddannelesaftener én gang om måneden, som bruges til oplæring og vedligehold af færdigheder som f.eks. car search, visitation af personer, patruljetjeneste og infanteritjeneste. Derudover deltager delingen i kompagniets og distriktets øvelser i løbet af året, samt bidrager med støtte til andre enheder i distriktet. Delingen består hovedsageligt af unge, men alle kan være med.

2. Bevogtningsdeling
2 DEL (læses "Anden deling") har som 1 DEL også fokus på bevogtning. Mange i delingen har tidligere været inde i Hæren, og delingen besidder derfor en stor teoretisk og praktisk viden, som er til gavn for opgaveløsningen. Delingen spænder bredt aldersmæssigt.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring