Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Kongens Lyngby​Velkommen til hjemmeværnskompagni Kongens Lyngby
 
Hjemmeværnskompagni Kongens Lyngby er et aktivt kompagni i stadig udvikling. Vi holder til i lokaler i kavalerbygningen på Sorgenfri Slot, her afholder vi alle vores møder og herfra udgår vores indsættelser, øvelser og øvrige aktiviteter.
 
Vores kompagni er et bevogtningskompagni med mange spændende opgaver og udfordringer, både i vores lokalområde og i hele hovedstadsområdet. Vi er en del af det danske forsvar, men vi yder også ofte hjælp til politi og andre beredskabsmyndigheder, ligesom vi yder hjælp til mange civile arrangementer.
 
Vi optager løbende nye medlemmer, der efter optagelsen gennemfører hjemmeværnets grunduddannelse og efterfølgende placeres i en funktion i kompagniet. Efter grunduddannelsen er der mulighed for videreuddannelse indenfor forskellige våbentyper, signaltjeneste, førstehjælp og flere andre specialområder. 
 
Der er også mulighed for at tage en befalingsmandsuddannelse og derefter blive gruppefører eller delingsfører. Som gruppefører vil man komme til at føre en hjemmeværnsgruppe under indsættelser og øvelser og man vil stå for den daglige kontakt til folkene i gruppen. Den føreruddannelse man kan få gennem hjemmeværnet giver også et godt grundlag for at fungere som leder i det civile arbejdsliv og i forbindelse med idrætsorganisationer og andet frivilligt arbejde. OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring