Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Hjemmeværnets Tambourkorps København

Topbanner

Hjemmeværnets Tambourkorps København

Hjemmeværnets Tambourkorps København


Hjemmeværnets Tambourkorps København         
- er en musikdeling i Hjemmeværnskompagni Livjægerne.

​​​​​

Velkommen til Hjemmeværnets Tambourkorps København

Hjemmeværnets Tambourkorps København er en musikdeling i Hjemmeværnskompagni Livjægerne, som har til huse på Marinestation København, Holmen i København. 

Instrumenter
Vi spiller på tambourernes traditionelle instrumenter, som er marchtromme, signalhorn og marchfløjte - under ledelse af en tambourmajor. 

Opgaver
Tambourkorpset har mange spændende opgaver for Hjemmeværnet, beredskabet, det øvrige forsvar og ikke mindst kongehuset, for eksempel deltager tambourkorpset i adskillige parader i forbindelse med mærkedage i kongehuset.

Musikalske færdigheder
Folk med en musikalsk baggrund i musik- og tambourkorps vil have nemmest ved at opnå de nødvendige færdigheder, men har man den rette indstilling, kan man lære det, der skal til.

Hvad kræver det?
Der er undervisning to gange om måneden, typisk den første mandag og den tredje onsdag i hver måned – flere undervisnings- og træningstider kan aftales forud for større opgaver. Yderligere individuel undervisning og træning kan aftales.

Hvert år skal Hjemmeværnets musik- og tambourkorps bestå en musikprøve, der omfatter såvel spille- som eksercitsfærdigheder, da der skal spilles stående, under march og under indtagelse af forskellige formationer/opstillinger.

Optagelse
Hvis du vil høre nærmere om optagelse i Tambourkorpset, kan du sende en mail til korpsets leder Ole Greve Madsen på hvkliv-tbk@hjv.dk

Bookning af Hjemmeværnets Tambourkorps København
Forespørgsler angående booking af korpset til arrangementer sker også gennem henvendelse til hvkliv-tbk@hjv.dk

Yderligere information
Information om militære musik-og tambourkorps på Sjælland og øerne inklusive Bornholm kan indhentes hos

Landsdelsregion Øst
Fortunstok, Kastellet 106
2100 København Ø
Tlf.: 72 21 72 36
Mail: irgne-g9-02@hjv.dkOpdatering: Siden opdateres og suppleres løbende – seneste opdatering​ APR 24


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring