Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Søg optagelse - en guide til ansøgningsprocessen

Topbanner

Søg optagelse - en guide til ansøgningsprocessen

Hav dit NemID, dit CV og dine uddannelsesbeviser klar, så du kan uploade dem til din ansøgning.

​​​​​​​​​​​​

​​​​​Vil du gerne søge om optagelse i Hjemmeværnet, er du velkomme til at kontakte os. Så laver vi en aftale og indkalder dig til en Orienteringssamtale.

Du kan kontakte os, ved at sende os en mail på: hvkliv-info snabel-a hjv.dk

I forlængelse af Orienteringssamtalen kan du skrive en ansøgning om optagelse i Hjemmeværnet. Ansøgningen udfyldes og indsendes elektronisk.

Du finder den elektronisk ansøgningsformular - her >>>​


Vær opmærksom på, at du skal bruge NemID i forbindelse med ansøgningen - og at du har mulighed for at oploade dit CV, uddannelsesbeviser mv. Det er derfor en god ide, at have disse klar, før du går i gang med ansøgningen. 

Ved upload skal filtypen være: .pdf, .doc, .docx, .gif, .jpg eller .png - og den enkelte fils størrelse må ikke overskride 8 MB.


Du kan finde

- hjælp til oprettelse af NemID - her >>>

- hjælp til oprettelse af eBoks - her >>>


Du kan godt udfylde og indsende en ansøgning uden at have været til en Orienteringssamtale. Men din ansøgning vil "strande", da Forsvarets Personeltjeneste vil mangle "den anden halvdel" af ansøgningen - den som kompagniet skal indsende. Det er derfor, at vi altid begynder ansøgningsforløbet med en Orienteringssamtale.


Opdatering: Siden opdateres og suppleres løbende – seneste opdatering 23 DEC 22


​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring