Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kompagniet hjælper Beredskabsforbundet

HVK Svanemøllen og Hjemmeværnsskolen har støttet Beredskabsforbundet med gennemførelse af kurset "Indsats og Katastrofepsykologi"

29-09-2016
Da kompagniet i foråret manglede instruktør-uddannede kontrollanter til gennemførsel af førstehjælpskursus, fik vi hjælp fra Beredskabsforbundet i Albertslund. Nu er tjenesten blevet gengældt.

Omkring 20 frivillige fra Beredskabsforbundets Kreds Albertslund-Brøndby har nu gennemgået Hjemmeværnsskolens kursus i Indsats- og Katastrofepsykologi. Kurset blev gennemført som studiekreds over 2 hverdagsaftener.

3 af de frivillige i Beredskabsforbundet har også kontrakt med Hjemmeværnet*, men står i reserven - De har nu fået et Q til samlingen og en sjat FRT. Måske det kan hjælpe dem på vej tilbage til den aktive struktur?


*) Det er muligt at være frivillige i både Beredskabsforbundet og Hjemmeværnet på samme tid, da et medlemskab i Beredskabsforbundet som udgangspunkt ikke er kontraktligt bindende i tilfælde af krig eller katastrofer

Fakta

Beredskabsforbundet er organisationen for alle frivillige i det danske redningsberedskab. Beredskabsforbundet Albertslund-Brøndby dækket nævnte kommuner og afholder primært førstehjælps- og brandvagter.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring