Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Landsøvelsen 2016

GOD OPLEVELSE.....Steffen Larsen fortæller

07-06-2016
Distriktet har gjort det. Landsøvelsen som var et kæmpe set up. Det spillede fra start til slut.
Ved ankomsten fredag var Camp Roar bygget op og teltene var klar til delingerne, delingsmateriel blev udleveret inden GRP`erne ankom. Under øvelsen når delingerne anmodede om matr. var LOG hurtig ude. Stort skulderklap til LOG.
Det var gode momenter, gode instruktører, det gjorde at vi hurtig fik banket en del rust af. 
Man kunne føle på stemningen i lejren, at alle prøvde, under hele øvelsen, at give en vis del ud af bukserne for at få det til at køre.
Delingerne var også på fra start, som DF var det rart, at når man skulle bruge hjælp på tværs af delingerne, var der ingen sure miner.
I delingen kunne jeg fornemme at lejrens stemning smittede af på GRP`erne . Alle i delingen var opsat på at få en god øvelse, gjorde tingene hurtigt uden et kny, kun lidt træthed  gjorde, at der var nogle små ting der skulle justeres.
Så stor tak til GRP`erne for det store gåpåmod under hele øvelsen.
Afslutningsvis en stor tak til forsyner Dan , Andreas fra distriktet, NK/DEL  Jan J,      GF1 Henrik og ikke mindst GF2 Dorthe(HVKGSO), der gjorde at jeg kunne få det til at køre under øvelsen.
Ja tak til alle fra Valdemar, der var med.
I er super dejlige at være sammen med, selv Peter L. selvom vi ikke fik en tur i hans elskede PMV.
Søndag var paraden der, en stor og flot en af slagsen ,hvor jeg også havde fornemmelsen af at det spillede, så godo til HJV.
Til dem der havde valgt ikke at deltage, kan jeg kun sige BAD LUCK . For der gik i virkelig glip af noget stort, som i ikke kan dele med nogen i fremtiden.
 
Steffen Larsen
NK/1. DEL
KMP VALDEMAR
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring