Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Valdemar

​Hjemmeværnskompagni Valdemar, der dækker Ringsted Kommune, er et såkaldt "Områdekompagni". Du kan finde os på kortet til højre.

Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige lokalforsvar og det civile samfund.

Vi var f.eks. med til at afvikle en del af de praktiske forhold omkring sikkerheden ved præsident Bushs besøg i 2005, og vi afholder løbende uddannelse og øvelser for at vedligeholde vores kompetencer.
Vores særkende er engagement, fælles ansvar og kammeratskab. Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker.
 
Organisation
Opgaverne bliver løst af medlemmer, der har forskellige forudsætninger med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse.
Som medlem en man sammen med 8-10 andre i en gruppe, der sammen med 1-2 andre grupper indgår i en deling på ca. 30. Kompagniet har 3 delinger som er beskrevet til højre.

Ledelse
Vores ledelse består af bl.a. 
  • Kompagnichef Tony Mike Andersen: Den overordnede ansvarlige for kompagniet
  • Næstkommanderende Steffen Thorup Larsen: Ansvar for kompagniets uddannelsesvirksomhed
  • Administrationsspecialist Flemming Krog: Ansvar for administration af personel og økonomi
  • Rekrutteringsofficer Peer Lang Pedersen: Ansvar for den interne og eksterne information

 

 

 Kompagni Valdemar

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring