Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​GF Niklas Scharbau og GV1 Mike K. Larsen blev årets soldater.

Nytaarsparole 2018

Stort fremmøde til Hjemmeværnskompagni Vardes Nyårsparole, hvor både årets soldater (makkerpar) 2017, udnævnelser og overrækkelser af 10 og 20 års tegn blev uddelt.

13-01-2018

Nytårsparolen blev gennemført en halvgrå dag med lidt regn, men deltagerne ansigter strålede så meget, at dagen og Nytårsparolen blev gennemført, som var det en solskinsdag - solskin var der lokalerne.

KC Max Fast Nielsen kikkede tilbage på 2017, et år, hvor der både har været positive og negative ting - de positive ting tager vi med til 2018 og udvikler de negative ting positivt i 2018.

Årets soldat 

Motivationen til at vælge Niklas og Mike til "Årets soldat" er deres samarbejde for at få infanteridelingen aktive i gen - de forstår vigtigheden af at støtte hinanden, og ikke mindst motivere delingen/grupper til at deltage i aktiviteter og blive uddannet og de går altid forrest og kommer med nogle succeshistorier - godt gået og stort tillykke til jer begge.

 

Udnævnelser
Hjemmeværnskompagni Varde er ved at klargøre en generationsskifte, og derfor er vi meget glade for at få en ny Næstkommanderende i Hjemmeværnskompagni Varde. Rene Nielsen er kompagniets nye næstkommanderende.
Rene Nielsen blev udnævnt til PL ved Nytårsparolen - stort tillykke.

Bjarne Alsaker ønskede er 20 år som skydelærer at takke af - stort tak til Bjarne for veludført tjeneste. Ny skydelærer er Lars N Linnet. Lars Linnet blev udnævnt til oversergent ved Nytårsparolen - stort tillykke.

Tegn
Mike K. Larsen fik udleveret 10 års tegnet.
Kim Sandvang fik udleveret 20 års tegnet.

Tak for 2017 og håber vi ses til rigtig mange Udviklende, Underholdende, Uddannende og Udfordrende aktiviteteter i 2018.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring