Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Infanterihjemmeværnskompagni Sydsjælland og Lolland-Falster

​​​​ 
infhvkslf.jpg

 
Infanterikompagni Sydsjælland og Lolland-Falster er en del af Hjemmeværnets Indsatsstyrke. Styrken uddannes på samme niveau som Hærens infanterienheder.
Kompagniets enheder har alle et højt uddannelses- og aktivitetsniveau, hvilket stiller store krav til den enkelte. Der lægges derfor vægt på god fysisk form, en professionel holdning og lysten til at investere de fornødende timer.

I kompagniet er der plads til alle, men vi er også bevidst om at det ikke er for alle. Med dette mener vi, at alle er velkommen i vores kompagni, men der er kun plads til dem der har viljen og den rette holdningen. Vi går langt for at tilbyde en spændende og attraktiv fritid, hvor de militære discipliner er i højsædet og til gengæld forventer vi højt engagement og en professionel indstilling.

OPGAVER

Vi løser en stor del af Hjemmeværnets kerneopgaver, som blandt andet består af overvågning, støtte til Hæren og det omkringliggende civilsamfund. Kompagniet stiller op ved storme, oversvømmelser og andre naturkatastrofer. For at vi kan støtte ved alle disse opgaver, træner vi meget seriøst med de militære dyder som gør os i stand til at fungere som én enhed.

VIL DU VÆRE MED?

Vi søger altid nye engageret og motiveret kollegaer, der vil bidrage til Hjemmeværnet. Det er en fordel hvis du har forrettet militær tjeneste, men du behøver ikke at have nogen militær baggrund for at blive optaget, din militære uddannelse tager vi os af.

Vi søger personel til alle niveauer, så er du interesseret kan du læse mere om de ledige stillinger i venstre side.

Bliv frivillig lille.png
 

​​​​​​​​​​​​​​

 OE Google Maps

 Enhedsoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224