Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Infanterihjemmeværnskompagni Sydsjælland og Lolland-Falster

​​​​​​ 
infhvkslf.jpg

 
Infanterikompagni Sydsjælland og Lolland-Falster (INF SLF)er en del af Landsdelsregion Øst prioriterede kapaciteter (PRIK), der uddannes på samme niveau som Hærens infanterienheder.
Kompagniets enheder har alle et højt uddannelses- og aktivitetsniveau, hvilket stiller store krav til den enkelte. Der lægges derfor vægt på god fysisk form, en professionel holdning og lysten til at investere de fornødende timer.

I kompa​gniet er der plads til alle, men vi er også bevidst om at det ikke er for alle. Med dette mener vi, at alle er velkommen i vores kompagni, men der er kun plads til dem der har viljen og den rette holdningen. Vi går langt for at tilbyde en spændende og attraktiv fritid, hvor de militære discipliner er i højsædet og til gengæld forventer vi højt engagement og en professionel indstilling.

OPGAVER

Vi løser en stor del af Hjemmeværnets kerneopgaver, som blandt andet består af overvågning, bevogtning, støtte til øvri​ge Forsvar og det omkringliggende civilsamfund. 
INFSLF er grundstammen i Distrikt Sydsjælland og Lolland-Falsters beredskabsstyrke. 
Beredskabsstyrken er Hjemmeværnets akutte "enhed", der kan indsættes ​i opgaver med kort varsel til støtte for det danske totalforsvar. For at vi troværdigt kan løse disse mangeartede opgver, træner vi seriøst og stiller fysiske krav til kompagniets soldater. Disse krav er beskrevet her​.​

Endvidere kan Kompagniet stiller op ved storme, oversvømmelser og andre naturkatastrofer, og vi træner til at støtte i såvel krise som krig. For at vi kan støtte ved alle disse opgaver, træner vi meget seriøst med de militære dyder som gør os i stand til at fungere som én enhed.

VIL DU VÆRE MED?

Vi søger altid nye engageret og motiveret kollegaer, der vil bidrage til Hjemmeværnet. Da uddannelsesvejen er lang, er det er en fordel hvis du har forrettet militær tjeneste, men det er ikke et must, din militære uddannelse tager vi os af.

Vil du vide mere om Hjemmeværnet generelt og eventuelt tilkendegive din interesse for at blive kontaktet af Hjemmeværnet, så klik på knappen herunder og du vil blive sendt videre til "VISTILLEROP-universet".

Bliv frivillig lille.png
 

​​​​​​​​​​​​​​

 OE Google Maps

 Enhedsoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224