Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Den nye chef for INFHVK SSJ, Jens Thaysen, under planlægningsmødet

Nyt år med nye spændende uddannelser

Nu er der nye år kommet godt i gang og det samme er INFHVK SSJ. Vi afholder årets første uddannelse i næste weekend, d. 15.-17. januar i Nymindegab.

09-01-2016
Vi var knap kommet ind i det nye år, før staben blev samlet og fik planlagt de sidste detaljer til året første uddannelsesweekend. I år vil det overordnede fokus være, at bygge videre på kompagniets kompetencer inden for bykamp og i den kommende weekend vil fokus være på at styrke den enkelte soldats færdigheder.
Der vil blive afhold skydning på handlebane, skydning i og fra hus, samt trænet nærkampsskydning. Ud over skydning, vil der være uddannelse i førstehjælp med fokus på kamppladsen, samt uddannelse i mørkekampudstyr.
Der vil altså være rig mulighed for at få udbygget enkeltmands kompetencer.

Det nye år byder også på en ny chef hos INFHVK SSJ. Vi vil sige velkommen til Jens Thaysen, der overtager et velfingerende kompagni, med pt 80 aktive soldater.
I samme omgang skal der lyde en stor tak til vores afgående chef Jens Gotthardsen, for en stor indsats. INFHVK SSJ har nydt godt af dine faglige kompetencer og dit store engagement.

Så godt nyt år til alle, og til medlemmer af INFHVK SSJ; Husk at der er mere info om aktiviteterne på hjv.dk

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring