Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Ledige stillinger

Mangler du en ny funktion eller udfordringer som frivillig i Hjemmeværnet, så kan du her se hvilke funktioner, der er ledige ved Politihjemmeværnskompagni Randers.

​​​Om os

Politihjemmeværnskompagni Randers er officielt oprettet pr. 1. november 2022, efter en sammenlægning af de to politikompagnier i henholdsvis Randers og Grenaa.

Vi har plads til alle - både menigt personel for medlemmer, der ønsker at gøre en forskel, men ikke nødvendigvis er interesseret i ledelse eller føring af en enhed.
 
Men vi mangler også befalingsmænd, der vil være med til at forme fremtiden for kompagniet.
Du er måske allerede uddannet befalingsmand, ellers laver vi en plan for din uddannelse, så du kan blive klar til at udfylde funktionen.
 
I nedenstående oversigt kan du se de ledige stillinger som befalingsmand, der pt. prioriteres  højst i kompagniet.
 

Prioriterede ledige befalingsmand​s- & specialiststillinger pr. 01-11-2022:


Funktion
​​Beskrivelse
​Rekrutteringsspecialist 
​Som REKSPEC1-1 får du ansvaret for vores rekruttering af nye soldater til kompagniet.
Men derudover vil du også komme til at arbejde med fastholdelse og synliggørelse, herunder styre vores ceremonielle arbejde.
​SoMe-administrator
Som REKSPEC1-2 får du ansvaret for vores 2 officielle sider på Facebook. Herudover bliver du også administrator på vores interne gruppe på Facebook.

Så du skal gerne have et vist kendskab til:
  • Sociale Medier (Facebook)
  • Grafik
  • Fotografering / redigering
  • Videooptagelse / redigering

står din "drømmefunktion" ikke på listen, så kontakt os gerne alligevel, for at høre nærmere om dine muligheder.
 
Kontakt
 
Du søger stillingen ved at sende en mail til pohvkran@hjv.dk. Anfør i mailen hvilke(n) stilling du er interesseret i, og medsend CV og motiveret ansøgning, så kontakter vi dig snarest med henblik på det videre forløb.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Politihjemmeværnskompagni Randers- Kaptajn Theis Pedersen på pohvkran-kc@hjv.dk. 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring