Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni Randers

​​​​​​​​​​
​​
Politihjemmeværnskompagni Randers byder dig velkommen til vores hjemmeside.
 
Politihjemmeværnskompagni Randers er officielt oprettet pr. 1. november 2022, efter en sammenlægning af de to politikompagnier i henholdsvis Randers og Grenaa.
 
Politihjemmeværnskompagni Randers er specialiseret i at yde støtte / hjælp til politiet.
 
Politikompagniets soldater modtager foruden den militære uddannelse en politifunktionsuddannelse, hvor de stifter bekendtskab med politiets arbejdsprocedure, radioprocedure, patruljevogne mv. Politikompagniet anvender bl.a. politiets materiel og køretøjer afhængigt af opgavetypen. Vi løser politimæssige opgaver f.eks. trafikregulering, gerningsstedsafspærring, politimæssige transport-opgaver, humanitær eftersøgning, evakuering, stormberedskab, antiterror beredskab mv.
 
Hos os er der således mulighed for at beskæftige sig med både militære og politimæssige opgaver afhængigt af interesse og uddannelse.​
 
Vi er et af to Politikompagnier i Østjyllands Politikreds, med ca. 60 aktive medlemmer, som præsterer mange timer aktiv tjeneste i løbet af et år, hvilket gør os til et meget aktivt kompagni i Hjemmeværnet.

Vi indbyder dig til at kikke rundt på vores sider på HJV.DK, så du kan få et indtryk af det moderne og engagerede politihjemmeværn i Randers og på Djursland!
 
Ved at trykke på "Om os" i topmenuen, bliver du vist til en side der fortæller om hvad kompagniet har af kapacitet, samt hvilke opgaver kompagniet bliver anvendt til af politiet og andre myndigheder.
 
I en verden med terror og andre uforudsigelige hændelser, har Danmarks befolkning brug for hjemmeværnet.
 
Vil du være en del af politihjemmeværnet
i Randers- og Djurslandsområdet,
som træder til hvor andre viger tilbage?
 
Læs mere om, hvordan du bliver medlem af Politihjemmeværnskompagni Randers på vores kontaktside. Her finder du også oplysninger om, hvordan proceduren er for ansøgning og dennes vej frem til godkendelse og tilbud om kontrakt.
 
For at komme til kontakt muligheder ved kompagniet, skal du trykke på "kontakt" i topmenuen.
 
 
Med venlig hilsen
 
Theis Pedersen
Kompagnichef
Politihjemmeværnskompagni Randers
 
 
 Mød os på Facebook:

 Politihjemmeværnet
Randers

Politihjemmeværnet
Djursland Læs evt. mere på hjemmeværnets officielle hverveside:
 

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring