Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni Randers

 
Velkommen til Politikompagni Randers hjemmeside
 
Politihjemmeværnskompagni Randers, er specialiseret i at yde direkte støtte / hjælp til politiet.
Politikompagniets soldater modtager foruden den militære uddannelse en politifunktionsuddannelse, hvor de stifter bekendtskab med politiets arbejdsprocedure, radioprocedure, patruljevogne mv.​ ​
Politikompagniet anvender bl.a. politiets materiel og køretøjer afhængigt af opgavetypen.
Vi løser politimæssige opgaver f.eks. trafikregulering, gerningsstedsafspærring, politimæssige transport-opgaver, humanitær eftersøgning, evakuering, stormberedskab, antiterror beredskab mv.

Der er således mulighed for at beskæftige sig med enten det rent militære eller mere politimæssige opgaver afhængigt af interesse og uddannelse. Vi er et af tre Politikompagnier i Østjyllands Politikreds, med ca. 70 aktive medlemmer, som præsterer mange timer aktiv tjeneste i løbet af et år, hvilket gør os til et meget aktiv kompagni i Hjemmeværnet.
Politikompagni Randers har lokaler på Politigården i Randers, Dragonvej 1, 8900 Randers C.
Kompagniet mødes den første, og tredje torsdag i hver måned, hvor vi træner og øver vores færdigheder for altid at kunne yde vores bedste.
Kompagniet består i dag af:
Kommandodelingen
Er den deling der styrer kompagniets personel, logistik og økonomi. Delingen leverer føringsstøtte i forbindelse med de større indsætteler og øvelser.
I Kommandodelingen er også Signalgruppen, der uddannes / uddanner, i kompagniets signalmidler, samt vedligeholdelse af dette.
* I denne deling er næsten alle stillingerne besat,
og optager kun få medlemmer hvert år

1. Politi deling
Delingen yder støtte til vores opgaver for politiet, deltager på mange øvelser, og har et højt fagligt og aktivitets niveau.
      Delingen lægger min. 100+ timers tjeneste hvert år pr. medlem.
  > Delingen optager nye folk i øjeblikket.
2. Politi deling
Delingen yder støtte til vores opgaver for politiet, deltager på mange øvelser, og har et højt fagligt og aktivitets niveau.
      Delingen lægger min. 24+ timers tjeneste hvert år pr. medlem.
  > Delingen optager nye folk i øjeblikket.
​​​​​​​​

 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224